Invitasjon åpning av rulleskiløype Brunes

Hei!

Vi ønsker i anledning av vår høytidelige åpning av vårt nye rulleskianlegg å invitere spesielt de aktive i våre naboklubber. Selv om anlegget allerede er i bruk, og kanskje noen av deres aktive har prøvd anlegget, vil vi lørdag 23. september markere med en høytidelig åpning (se vedlagte invitasjon). Dette er et anlegg som vi ønsker at mange aktive i deres respektive klubber kan få glede av å bruke. Vi oppfordrer dere ledere til å formidle invitasjonen, og komme til Brunes denne lørdagen.

Det vil bli anledning til å prøve løypa for de som har rulleski (vi har noen par til utlån). Ta på klubbtøy, og kom til Brunes! NB! Husk også hjelm.

Med vennlig hilsen

Hanne Tuft, Vikersund IF langrenn

Invitasjon

 

Høstdugnad

Søndag 15. oktober kl 9.00 vil det være høstdugnad på stadion. Vi oppfordrer alle til å komme. Det vil være mange forskjellige oppgaver slik at det er noe å gjøre for alle 🙂

Mer info kommer!

 

Klubbsamling på Beitostølen

Siden mange har spurt om vi ikke kan ha den årlige klubbsamlingen et annet sted, har vi i år lagt samlingen til Beitostølen. Samlingen vil da finne sted 10 – 12 november, og vi skal bo på Bergo hytter med alle måltider inne på Bergo hotell. I år har vi sagt at alle treningsgrupper får være med, med unntak av de som starter på skiskytterskole i år. Så da er det bare å ønske velkommen til den årlige klubbsamlinga, og jeg håper så mange som mulig tar turen til Beitostølen.

Se vedlagt invitasjon for påmelding og mer informasjon.

Skisamling_Beitostølen_2017

Høstsesongen for allidrett begynner fra tirsdag 5.9!

Vi ønsker alle barn fra 4 år og oppover velkommen til oppstart av allidrett på Eikvang tirsdag 05.09 kl 18.00!

Sykkel blir kveldens aktivitet så ta med sykkel, hjelm og gode klær til å være ute. Det vil bli ulike «øvelser» og mye fart og moro uansett ferdighetsnivå!

Allidretten vil fortsette hver tirsdag kl. 18.00 – 19.00 fremover så vi håper å se mange både gamle og nye deltakere på Eikvang utover høsten!

 

Noe dere lurer på så ta kontakt med:

Magnus: 92602743 eller Torger på 90508628

Velkommen!

NM JUNIOR og DNB Cup 4 / Junior Cup 2

Simostranda IL skal arrangere NM JUNIOR og DNB Cup 4 / Junior Cup 2, 1-4 februar 2018. Dette vil være et stort arrangement, hvor vi forventer 550 – 600 deltakere under konkuransedagene. Vi starter opp med offisiell trening torsdag 1. februar, og så blir det videre fellestart fredag 2. februar, sprint lørdag 3. februar og stafett søndag 4. februar. Stafetten søndag 4. februar er kun for juniorer.

Simostranda IL har et godt rykte utad i skiskyttermiljøet som arrangør og som medhjelpere med ansvar for skytebanen under WC og VM i Holmenkollen, og mange vil nok forvente at vi viser dette nå også. I forbindelse med et så stort arrangement, er vi avhengige av at mange stiller opp. Vi har fått til et samarbeide med Rosthaug VGS, men vi er også avhengig av at nettopp du stiller opp i tillegg. Det vil nok komme forespørsler fra de som sitter som ansvarlige i de forskjellige gruppene, og vi håper dere har tid og lyst til å være med på et slikt arrangement, og se våre unge lovende skiskyttere kjempe om gull, heder og ære på hjemmebane.

Vi trenger folk som kan være med på rigging (opp og ned), hjelpe til på standplass, løyper, parkering, kjøkken, osv. På en renndag må vi bare på standplass ha 40 stk., så det sier seg selv at vi er avhengig av at så mange som mulig stiller opp.

Så sett av noen dager i februar og still opp på dugnad for å få til et NM Junior mange kommer til å snakke om i årene som kommer.

Mvh

Roar Viken.