NM JUNIOR og DNB Cup 4 / Junior Cup 2

Simostranda IL skal arrangere NM JUNIOR og DNB Cup 4 / Junior Cup 2, 1-4 februar 2018. Dette vil være et stort arrangement, hvor vi forventer 550 – 600 deltakere under konkuransedagene. Vi starter opp med offisiell trening torsdag 1. februar, og så blir det videre fellestart fredag 2. februar, sprint lørdag 3. februar og stafett søndag 4. februar. Stafetten søndag 4. februar er kun for juniorer.

Simostranda IL har et godt rykte utad i skiskyttermiljøet som arrangør og som medhjelpere med ansvar for skytebanen under WC og VM i Holmenkollen, og mange vil nok forvente at vi viser dette nå også. I forbindelse med et så stort arrangement, er vi avhengige av at mange stiller opp. Vi har fått til et samarbeide med Rosthaug VGS, men vi er også avhengig av at nettopp du stiller opp i tillegg. Det vil nok komme forespørsler fra de som sitter som ansvarlige i de forskjellige gruppene, og vi håper dere har tid og lyst til å være med på et slikt arrangement, og se våre unge lovende skiskyttere kjempe om gull, heder og ære på hjemmebane.

Vi trenger folk som kan være med på rigging (opp og ned), hjelpe til på standplass, løyper, parkering, kjøkken, osv. På en renndag må vi bare på standplass ha 40 stk., så det sier seg selv at vi er avhengig av at så mange som mulig stiller opp.

Så sett av noen dager i februar og still opp på dugnad for å få til et NM Junior mange kommer til å snakke om i årene som kommer.

Mvh

Roar Viken.