Om Simostranda IL

Laget blei stifta 08.07.1945. Vi har om lag 500 medlemmer i SIL.

I de seinere åra har vi blitt mest kjent for vårt aktive skiskyttermiljø. Skiskytterene kommer fra Simostranda, fra andre steder i kommunen og fra nabokommuner. Vi har svært mange unge skiskyttere. Det er ikke bare på TV at skiskyting er morsomt! Aktiviteten holdes oppe av en betydelig frivillig innsats fra foreldre og andre ildsjeler. Se meny til venstre for aktuell informasjon om skiskyting.

Lagets mest kjente profiler er brødrene Ole Einar og Dag Bjørndalen. Se meny til venstre for informasjon om fanklubben ”Team Bjørndalen”.

Simostranda Idrettslag driver ikke bare med skiskyting. Helt sentralt er arbeidet i Barne- og ungdomsgruppa. ”Allidretten” for de minste, samt andre tiltak, samler mange til leik og idrettsglede hele året. Se meny til venstre for mer informasjon om Barne- og ungdomsgruppa.

Simostranda Idrettslag har en moderne skiskytterarena og om lag 4 km lysløype, hvorav 2,3 km samt en ski-leik kan dekkes av kunstsnø så snart det blir kuldegrader på høsten. Vi har derfor svært gode treningsforhold. Ski-leiken for små og store barn er et populært møtested for barnefamilier og en arena for idrettsaktiviteter hele vinteren. Klubbhuset Eikvang som samlingssted hele året, til mange slags aktiviteter, er også omtalt ovenfor.