Nygård Sport og Simostranda IL samarbeider.

Simostranda har inngått en meget prisgunstig avtale på Madshus ski, støvler og staver gjennom vår sponsor Nygård Sport i Åmot. Avtalen gjelder for alle aktive utøvere, både junior-utstyr og senior-utstyr.

Det vil bli gjennomført felles bestillingsopplegg for alle som trenger nytt utstyr foran årets sesong. Dette samt priser og betingelser vil vi komme tilbake med informasjon om senere.

Lisens for 2013/2014

NSSF har bestemt at alle som ikke er forsikret gjennom NIFs Barneidrettsforsikring skal løse Skiskytterlisens. Dette for å sikre at alle som starter i skiskytterrenn, arrangert av klubber tilsluttet NSSF, er forsikret. Barneidrettsforsikringen gjelder til den dato en fyller 13 år. Det vil si at fra og med 13-årsdagen må løpere som skal gå skiskytterrenn ha skiskytterlisens.  

Sesongen 2013-14 varer fra 1. Mai 2013 til 30. April 2014 og det finnes to lisenstyper også denne sesongen. A-lisens for de som er født i 1997 og tidligere, samt B-lisens for de som er født i perioden 1998 – 2001.

For nærmere informasjon om Lisens se: http://www.skiskyting.no/no/arrangement/nyttig_informasjon/lisensinformasjon/

Dersom dere ikke mottar e-post med lisensinformasjon i løpet av en ukes tid må dere sjekke om dere er registrert med riktig e-post på «MinIdrett» og/eller kontakte Heidi Solum.