NC for junior / senior på Lygna 7-8 desember 2013

7-8 desember 2013  ble første runde av NC for junior arrangert på Lygna.  Det var NC renn nr 2 for seniorene. Simostranda IL hadde med mange løpere som sto for gode resultater. Simen Kleven og Ida Lien fikk begge med seg en seier hver , Simen på Normal og Ida på sprint. For mer info om resultater både for junior og senior se under.

 

NC IMG_2336 Lese flere NC for junior / senior på Lygna 7-8 desember 2013

Ny avtale med Nygård sport og Holmenkol skismøring

Simostranda skiskyting har i dag inngått en omfattende avtale om kjøp av prepareringsprodukter og service ute på renn denne sesongen.

Avtalen er gjort med Nygård Sport i Åmotsenteret og Sportspro, som forhandler produkter fra Holmenkol og Rex

Avtalens omfang:

1. Simostrandas medlemmer får 30 prosent rabatt ved kjøp av Holmenkol og Rex-produkter hos Nygård sport.

2. Holmenkol/Rex holder smørekurs for Simostrandas medlemmer. Dato er ikke klarlagt. Dette kommer vi tilbake med mer info om.

3. Simostrandas løpere fra 17-årsklassen og oppover betaler 600 kroner pr weekend for service og prepp av nødvendige antall par ski.

Gjelder i hovedsak Norges Cup, junior-NM og Østandsmesterskap, hvor Holmenkol/Rex er representert.

4. Simostrandas løpere til og med klasse 16 år betaler 400 kroner pr weekend for service og prepp av nødvendige antall par ski.

Gjelder Østlandsmesterskap, Kvalfoss Sprinten, Hovedlandsrenn og Liatoppen. I tillegg ved de renn hvor Holmenkol/Rex er representert.

Følg med på Holmenkols Facebook-side for info om smøretips, og hva Sportspro ønsker at gjøres med grunnprepp av ski i forkant av renn.

– Vi er godt fornøyde med at vi kan tilby våre løpere enda en god avtale på utstyr. Tidligere i sesongen har vi også gjort en stor ski- og utstyrsavtale med Nygård Sport. Det er viktig for oss å ha en solid støttespiller på laget, for å sikre løperne kvalitetsmessig godt utstyr til gode priser. Det mener vi nå at vi har fått til, sier Per Skøien, leder i skiskyttergruppa, i en kommentar.