5 pallplasser i Norges Cup på Os

Det ble en strålende helg for Simostranda under Norges Cupen på Os i helga. Hele 5 pallplasser sørget Hedda Thoresen Bolstad, Dag Sander Bjørndalen og Ida Lien for i kulda på Os.
Lørdag var det utfordrende skyteforhold med mye vind og -11 grader. Først ut av våre var Dag Sander i M20-21 som sørget for gull etter god skyting og god fart i sporet. Ida Lien sørget for sin første seier i Norges Cup som seniorløper. Både Dag Sander og Ida vant med god margin ned til neste løper. Hedda Thoresen Bolstad levert også et flott løp i K18 og gikk inn til en sterk 3. plass.
Ola Olafsby (M19) leverte årsbeste og gikk inn til en flott 18. plass. Karoline Holm (K18) gikk også inn til Norges cup poeng med en 20 plass.
Søndag skulle det være jaktstart, men pga kulda ble programmet endret til sprint. Dag Sander leverte nok et bra løp og gikk enn til en flott 4. plass. Hedda klatret øverst på pallen søndag etter å ha levert både på standplass og i løypa. Ida dro på seg en strafferunde på første skyting, men med fullt hus og god fart i løypa så holdt det til en flott 2. plass i mål.
Ola imponerte på standplass søndag med å skyte to fulle hus og fikk forbundets Nullerdiplom. Ola gikk inn til en fin 20. plass. Karoline måtte ut i to strafferunder etter første skyting, men leverte en solid stående skyting med fullt hus og kom i mål som nr 21.
Vi gratulerer alle sammen med flotte resultater på Os!

For fullstendige resultatlister: Norges Cup Os

Hedda, Dag Sander og Ida
Hedda nr 1
Ida nr 1
Dag Sander nr 1