World Cup Holmenkollen

Vedlagt ligger en presentasjon for World Cupen i Holmenkollen som skjer fra 12 – 20 mars. Vi trenger deres hjelp til og få til dette arrangementet og vi håper at så mange som mulig har anledning til å være med noen dager. For å melde seg på så kan en logge seg på denne adressen: https://holmenkollen.mobilise.no/Applicant.aspx?arr=9286962

Vi tenker også og ha en informasjonskveld på Eikvang mandag 21. februar kl 18.00 hvor det kommer en person fra Holmenkollen som redegjør for World Cupen.

Vi setter opp buss som går fra Simostranda de dagene det er konkurranse, og på torsdag og fredag så starter ikke konkurransen før kl 15.45. Det gjør at bussen ikke går fra Simostranda før ca 13.00. Vi kommer tilbake med mer detaljert informasjon rundt dette. Vi håper på at det kan bli lov med publikum og at vi kan fylle opp bussen med unger som også har lyst til å være med.

SpareBank 1 Cup 15 – 16 januar

Etter endringer i nasjonale retningslinjer, og i samråd med kommuneoverlegen, har vi kommet frem til at helgens skiskytterrenn kan gjennomføres på ordinært vis.

Munnbind er fortsatt påbudt innendørs, og det henstilles til å holde avstand.

Det vil bli en innskyting med start kl 09:00 begge dager.

Første start kl 10:45 begge dager

Lister Normal 15.01.22

Innskytingslister:

Startlister:

Resultater:

Lister sprint 16.01.22

Innskytingslister:

Startlister:

Resultater:

Løypekart

I vedlagt filer ligger løypekart og løypelengder til helgens Sparebank 1 Cup. I den forbindelse så er løypene stengt for andre enn de som skal gå konkurranse denne helgen.