Snøproduksjon

Snøproduksjonen ER FERDIG.

Takk for innsatsen til alle «snømenn»

 

Vedlagt ligger vaktliste og presentasjon oppdatert etter snømøte 9. nov.

 

Snøproduksjon vaktliste versjon 15.11.2017

Snøproduksjon info presentasjon 09_11_2017 web

Info om snøproduksjonen er i gang eller ikke vil bli lagt ut her på nettsiden. Ved start/stopp vil kun de med de nærmeste vaktene bli varslet på tlf/sms. Følg derfor med på temperaturen og nettsiden.

GOD VAKT!

Per og Bjørn Tore

AVLYSNING AV DAGENS RENN

Pga. stor forandring i vær og kulde, har vi tatt en avgjørelse på å avlyse dagens SpareBank 1 cup renn på Simostranda.

Vi måler nå – 19/-20 grader i området. Utsikten for temperaturen videre utover dagen, er ikke store endringer og da har vi tatt denne avgjørelsen.

Vi beklager dette, men været får vi dessverre ikke gjort noe med.

Arena står ferdig rigget, og hvis det er noen som ønsker å trene i anlegget er det åpent for det.

Til slutt vil vi ønske alle en riktig god jul.

Mvh

Roar Viken

SpareBank 1 cup Simostranda 16.- 17. desember 2017 Info og Lister

Siden det er kommet så mange påmeldinger, har vi måtte lage 2 innskytinger. 1. innskyting lørdag er avkortet med 15. minutter, til kl. 09.30. Første start i pulje 1 er flyttet fra kl. 10.00 til kl. 09.45. I den første innskytingen har vi delt jenter 15/16 og gutter 15/16, slik at jentene er med her, og guttene er i 2. innskyting. Vi har også slått sammen klassene K20/21/senior og M20/21/senior. Her vil kvinner gå 10 km på normalen og menn 12,5 km. Hovedgrunnen til dette er at vi for tiden produserer snø til NM i februar, og ikke kjører ut denne før nærmere NM. Den lengste løypa vi har klar nå er på 2,5 km, så vi har valgt å gjøre det slik i år som vi også gjorde forrige sesong.  Se ellers program.

Følg med på hjemmesiden  simostranda.no eller facebook Simostranda IL – Skiskyting om eventuelle endringer i program.

Vi ønsker alle velkommen til en helg med mye fart og spenning.

Resultater:

Liveresultater

 

Program:

ProgramLørdag2017 

ProgramSøndag2017

Løyper:

Løypekart2017

Løypebeskrivelse

Innskytingslister:

Innskytingsskiver Sparebank1 Cup Normal 16 Desember 2017

Skivefordeling innskyting sprint søndag 17.12_ Skivefordeling innskyting sprint søndag 17.12_

 

Startlister:

Startliste Normal Lørdag 16. des

Startliste Sprint Søndag 17. des

Resultater:

ResultaterNormal 16. des 2017

 

Simostranda IL har gleden av å innby til_2017

 

Angående SpareBank 1 cup 16-17 desember.

Det vil i helgen bli mange som skal ha innskyting i de forskjellige alderstrinn og puljer. Vi henstiller alle klubber til å ha færrest mulig utøvere og trenere/innskytingsansvarlige inne på standplass samtidig. Dette er av sikkerhetsmessige årsaker og for at vi skal få til en mest mulig effektiv innskyting for alle. Vi skal som arrangør stille med nok mannskaper til å visitere våpen og få en god flyt i innskytingen, men vi håper også at dere som klubber hjelper til for at dette skal bli bra.

I forbindelse med NSSF sin oppfordring til å vise SMØREVETT, stiller vi oss som arrangør også bak dette. Gjør det enkelt, og bruk egnet verneutstyr ved smøring av ski.

Forholdene på Simostranda er topp. Vi har godt med snø, hvor vi har en god såle kunstsnø som har fått innblandet noe natursnø. I følge YR.no skal det i helgen ligge rundt -5 til -8 grader. Oppvarming i løypene vil bli stengt når konkurransene pågår. Det er blitt tråkket oppvarmingsløype langs traseen oppe ved Eikvang. Her oppfordres alle til å teste ski og varme opp. Samme type snø her som ellers i løypene, kunstsnø iblandet natursnø.

Skriv fra NSSF angående smørevett

I det siste har det både i media og ellers vært mye snakk om fluorprodukter i skismøring og bruken av dette spesielt til de yngre utøverne. Det har nå kommet skriv fra Norges Skiskytterforbund som oppfordrer alle til å vise SMØREVETT. Vedlagt ligger det som forbundet har sendt ut, og vi som klubb må bare oppfordre alle til å følge denne oppfordringen fra NSSF.

SMØREVETT

Smørevettregler NSSF