Resultater fra NM/ Asko Cup på Geilo i helga

Geilo IL – NM i Skiskyting 4.-7. april 2024

En spennende helg er nå over. Mange gode prestasjoner og Simostranda sine utøvere har vært i aksjon, til og med 4 stykker stilte opp og gjorde det bra i Masters klassen. Dag Sander Bjørndalen hadde kun en bom og endte på 3. plass i Master, veldig gøy. Beste Resultat fikk Sunniva TT Bolstad med en flott 2. plass, gratulere så masse. Ida Lien fikk en 7. plass.

Vi ønsker å gratulere Andreas Præsterud med 1. plass i Asko Cup 2024, vedlig god innsats. Flere supportere reiste for å heie på Team Skiguard og Simostrandas utøvere, det var til og med Team Ida Lien vester.

Resultater:

Fredag:

NM Masters Skiskyting 2024 (eqtiming.com)

NM Skiskyting sprint 2024 Kvinner (eqtiming.com)

NM Skiskyting sprint 2024 Herrer (eqtiming.com)

Lørdag:

NM Skiskyting Fellesstart 2024 Kvinner (eqtiming.com)

ASKO Cup Finale Fellesstart (eqtiming.com)

Søndag: Stafett

Stafettfordeling: NM Skiskyting stafett (eqtiming.com)

Buskeruds lag: NM Skiskyting stafett (eqtiming.com)

Det var veldig tungt føre og skikkelig vind i kasta så krevende skyte forhold til tider.

Ida Lien med fansen, fra venstre: Håkon Løvset strand, Ida Lien, Mathias Løvset Strand, Sverre Aasand og Alexander Stokke Hestvedt.

Her kommer det noen bilder fra helgen:

Takk for en fin helg med mye vær, både sol, snø, regn og vind. Dette var siste rennet for våre utøvere på Landslag, IBU, NM og Asko Cup. Så takk til alle våre utøvere som har vært med gjennom hele 23/24 sesongen. Dere gjør Simostranda Il stolte. Ta dere litt pause, så sees vi helt plutselig igjen til trening og ny sesong.

Men fortvil ikke, først kommende helg 12-14 april : Er det dukket for en skikkelig skiskytterfestival på ÅL. Dette er det største skiskytterrennet som fins, les mer om hele programet her: Forside | Liatoppen skiskytterfestival