Kollendugnad møte 15. februar Eikvang 18.30

Da er jr NM/DNB cup vel gjennomført og vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra fjern og nær.
Tusen takk til alle som hjalp til og bidro til å lage et minneverdig mesterskap!
Nå nærmer World cupen i Holmenkollen seg med stormskritt, og vi på Simostranda har ansvaret for alt som skjer på skytebanen. Vi har fortsatt et stort behov for å ha med flere, særlig på hverdagene, men også i helgen.
Det blir infomøte om world cupen på Eikvang torsdag 15 februar kl 18:30, men for å ha vaktlistene og oppsettet så ferdig som mulig innen møtet ber jeg dere melde dere på så raskt som mulig.

Som tidligere må alle være registrert i frivilligportalen for å kunne få akkreditering. Det gis også mye nyttig informasjon via portalen og den er et flott verktøy dersom informasjon må raskt ut til alle. Dere som har vært med tidligere skal ha fått en mail med en personlig link til påmelding. Om du ikke har den kan du få den tilsendt ved å kontakte Harald Sundgot Borgen på harald@skifest.no eller ta direkte kontakt med meg.

Link til påmelding for dere som ikke har vært med tidligere: https://skiskyting.mobilise.no/www2/Forms/ClerkForm/Clerk.aspx?arr=9109352&lang=NO
Her fyller dere ut personalia og velger «rennkomite» og deretter «skytebane».

Programmet for world cupen 2018:

  Program Bemanningsbehov
Lørdag 10 mars Rigging fra 16.00 15
Søndag 11 mars Rigging fra 16.00 15
Mandag 12 mars Rigging 15
Tirsdag 13 mars Uoffisiell trening 15
Onsdag 14 mars Offisiell trening 15
Torsdag 15 mars Sprint Herrer og Damer 55
Fredag 16 mars Offisiell Trening 15
Lørdag 17 mars Jaktstart Herrer, Stafett Damer 55
Søndag 18 mars Jaktstart Damer, Stafett Herrer 55

Jeg vil minne dere om at arbeidsoppgavene er varierte og all opplæring vil bli gitt så det er på ingen måte skummelt å være med. For oss som er glad i skiskyttersporten er dette en flott anledning til å komme tett på world cup sirkuset og vi sitter midt i smørøyet på skytebanen blant verdenseliten. Vi møter garantert olympiske vinnere og vi får bare håpe noen av de er norske. I tillegg er det også sosialt da det settes opp buss fra Eikvang på konkurransedagene. Dere får også mat og drikke i kollen samt gode tilbud på funksjonærklær.

Om det er noe dere lurer på ang world cupen er det bare å ta kontakt!

Vi ses i kollen!

Jens

mob 93262923