30.000,- fra Lions

Sist søndag fikk Simostrandas skiskytterstyre overrakt en høyst overraskende gave fra Lions Club Oslo-Røa.

– Dette var veldig hyggelig og svært overraskende, sier leder i skiskyttergruppa Per Skøien.

Fikk penger. Juniorløperne Christian Skøien (t.v.) og Eivind Solum var med under overrekkelsen på Bogstad Gård. Jon S. Vangsøy i Lions ga sjekken til leder i Simostrandas skiskytterstyre Per Skøien (t.h.)

Fikk penger. Juniorløperne Christian Skøien (t.v.) og Eivind Solum var med under overrekkelsen på Bogstad Gård. Jon S. Vangsøy i Lions ga sjekken til leder i Simostrandas skiskytterstyre Per Skøien (t.h.)

Søndag mottok han sjekken fra Jon S. Vangsøy i Lions under et flott arrangement som markerte grunnlovsjubileet på Bogstad Gård i Oslo. Pengene har Lions tjent gjennom sin innsats under World Cup i skiskyting i Holmenkollen.

– I vår Lions-klubb ser vi verdien av å gi en oppmuntring til ungdommer som utviser stor interesse og energi for sin idrett. Skiskyting i denne sammenheng mener vi har en betydelig nasjonal oppslutning, og gjennom vårt samarbeide med Norges Skiskytterforbund (NSSF), der vi utvikler det årlige World Cup-programmet for arrangementet i Holmenkollen, er det naturlig å gi tilbake en del av de inntektene vi genererer gjennom denne aktiviteten, sier Vangsøy.

 I år valgte de altså å gi pengene til skiskyttermiljøet på Simostranda. Om valget, sier Jon S. Vangsøy følgende:

 – At det ble Simostrandas juniorer som i år skulle få en oppmuntring, har sammenheng med at vi ville se ut over eget geografisk områder (Skiskytterklubben TRY har de siste årene fått økonomisk støtte fra Lions-klubben) og er også et resultat av at vi tok opp temaet med NSSF. De igjen mente det ville være en positivt for Simostrandas juniorer, spesielt fordi klubben i mange år har stilt opp frivillig i Holmenkollen når World Cup er

arrangert, med enorm dugnadsinnsats som NSSF har satt stor pris på. NSSF mente det kunne være en fin stimulans for videre utvikling og rekruttering i klubben.

– Vi i Lions på Røa ser i den sammenheng fram mot at nye skiskyttertalenter i klubbens regi entrer verdens skiskytterarenaer. Vi ønsker alle juniorer i klubben lykke til, sier Vangsøy.

To av klubbens førsteårsjuniorer, Eivind Solum og Christian Skøien, var med under overrekkelsen i Oslo. De setter også stor pris på gaven.

– På vegne av klubben er jeg veldig stolt over at vår innsats blir lagt merke til, og prissatt på en slik måte. Vi skal bruke pengene til å styre den sportslige satsingen for våre løpere. Jeg kan love at dette kommer godt med, sier Per Skøien i Simostranda IL.