Tusen takk alle sammen

Østlandsmesterskapet i skiskyting er nå over. Simostranda klarte oppgaven med glans, og det er alle funksjonærenes fortjeneste.

For oss i Simostranda er det viktig å arrangere konkurranser. Det fremmer aktiviteten i klubben, og det er kjempegøy for våre utøvere å konkurrere på hjemmebane. Det er også gøy for løperne å ta imot sine kompiser og venninner for å vise frem landets mest kjente skiskytterarena.

 

Denne vinteren har vi gjennomført to vellykkede renn. Før jul var det Sparebank1Cup, i helgen hadde vi Østlandsmesterskap. Tilbakemeldingene fra de aktive, støtteapparatet, foreldre og de teknisk delegerte er svært positive. Det setter vi stor pris på. Vi hadde riktignok et lite feilslag i avviklingen under to av klassene på lørdag, men det håndterte rennleder Jan Skinnes og hans stab på en forbilledlig måte.

 

Vi kan nå se tilbake på to slitsomme, men også svært morsomme og innholdsrike helger. Vi gjorde jobben, og vi kan nyte resten av sesongen og glede oss til neste mulighet vi får til å arrangere renn.

 

Disse to arrangementene gir også betydelig økonomiske effekter. Klubbens økonomi er avhengig av at vi skaper inntekter for å kunne drive god sportslig satsing videre. Disse to rennene, er viktige i så måte. Den tredje store dugnadsoppgaven står foran oss i mars. Da er det verdenscupavslutning i Holmenkollen, hvor Simostranda har ansvaret for standplassen. Vi håper virkelig at du vil være med på den festen også.

 

Vi vil igjen få takke alle funksjonærene for deres innsats så langt i vinter. Vi er stolte over å ha dere på laget. Maken til positive holdninger og kompetanse skal man lete lenge etter.

 

Med vennlig skiskytterhilsen

 

Per Skøien                                                                                        Thor-Erik Varsla

Leder skiskytterstyret Simostranda                                       Leder Simostranda IL