Et fantastisk NM!

-Det har vært et fantastisk NM, sier leder i hovedkomiteen, Arve Røste. Løperne har bidratt med spenning og gode idrettsprestasjoner. Publikum møtte opp og skapte folkefest hver dag. Alle skryter veldig av arrangementet. Det er alle de frivillige funksjonærene som har stått på seint og tidlig nå i lang tid som har lagt til rette for at dette ble så flotte dager. Tusen takk til alle!

Løpere og ledere roser løyper og resten av arrangementet opp i skyene. Ekspertkommentator i NRK, Ola Lunde, har sagt til Bygdeposten at Simostranda har ”landets flotteste skiskytteranlegg”. Langrennstrener på landslaget, Torgeir Bjørn, sier mange verdenscup-arrangører kunne hatt mye å lære av løype-prepareringen på Simostranda. Er det rart vi er stolte?!

– Vi har hatt over 7000 mennesker inne på skiskytterstadion til sammen disse dagene. Lørdag var et stort høydepunkt med om lag 4000 mennesker og besøk av H.M. Kong Harald, sier Arve Røste.

-Den frivillige innsatsen som er lagt ned foran og under dette NM-arrangementet er helt enorm, men jeg tror folk har syntes det også har vært skikkelig moro. Gjestene har møtt blide og hyggelige funksjonærer. Jeg opplever at alle som har jobba dugnad har hatt et ekte engasjement for å få til dette og da blir det veldig bra. Tusen takk til alle som bidro, sier Arve Røste.

Sjekk også omtalen i Bygdeposten 13/4-10: http://www.bygdeposten.no/Sport/article5067633.ece

Du kan lese mer om hva andre sier og skriver om NM på www.nm2010.no. Gå til ”Arrangøren” og klikk på ”presseklipp”. Rosthaug vgs laget mange fine video-innslag under NM. Disse kan du se ved å gå til ”Web-TV” på www.nm2010.no. Bilder legges ut under ”Billedgalleri”.