Sparebank 1 Cup

Simostranda IL arrangerer Sprebanke 1 Cup 15. og 16. januar og vedlagt ligger invitasjonen. Det er dessverre slik at Corona-en også i år setter noen begrensninger for vår arrangement og det står beskrevet i invitasjonen. Vi ønsker også i år å gjennomføre en kontrollert innskyting slik at det blir satt opp 15 minutters bolker som standplass-leder styrer. Dette er for at vi ikke skal få for mange løpere på standplass av gangen. Vi ønsker alle velkommen til Simostranda denne helgen.

Ida til OL

I går kom Olympiatoppen med pressemelding over første uttak til OL. Her var det gledelig å lese at Ida Lien var 1 av 3 skiskytterjenter som allerede har fått klarsignal til OL. De to andre norske jentene er Tiril Eckhoff og Marte Olsbu Røiseland.

Ida har fått med seg to topp 10 plasseringer så langt i sesongen. Den første kom i Østerssund hvor hun tok en 10. plass og i Hochfilzen hvor hun gikk inn til en meget sterk 4 plass. Her var hun kun 2 sek fra pallen.

For 4 år siden uttalte Ida seg til Bygdeposten at hun hadde som mål om å bli tatt ut til OL i Beijing i 2022. Det målet er nå nådd. Gratulerer Ida!!!

Første uttak til OL – Norges Skiskytterforbund (skiskyting.no)