Jr VM medalje til Sigrid!

Vi gratulerer Sigrid Bredde Vig med bronsemedalje på stafetten i i Otepää i dag. Sigrid gikk en flott andre etappe på det norske laget sammen med Marte Kråkstad Johansen og Juni Arnekleiv.

Sigrid vekslet som nr 2 når hun startet sin etappe og etter en superrask stående skyting gikk hun ut som nr 1 og holdt dette inn til neste veksling.

Junior VM som går i Otepää i Estland er preget av sterk kulde.

Sigrid har også gått normaldistansen i Jr VM og der ble det en 47. plass. Vi ønsker Sigrid lykke til med de siste distansene som går 2. og 4. mars.

Sigrid

Thor Gotaas på Gimle 8. mars kl. 19.00

Vi har vært så heldige å få tak i folklorist og forfatter Thor Gotaas til å holde foredrag på Gimle den 8.mars kl 1900.

ThorGotaas2 (003)

Du melder deg på her på denne linken

<https://goo.gl/forms/rFc5Vfjb7KyGKtmN2> :

Fint om du betaler på Vipps  –  søk opp 125908 (Vestre Spone IF) i Vipps

Appen og velg deretter «Foredrag Thor Gotaas»

Hjertelig velkommen til en (garantert) minnerik kveld på Gimle !

Med Vennlig hilsen

Vestre Spone IF

 

Sommarland Skifestival

Sommarland Skifestival arrangeres for 5. gang i perioden 27. juni til 1. juli.
Vi inviterer alle skivenner til sommerens største skifest i Sør-Norge! I samarbeid med TV2 og flere idrettslag arrangeres det skiskole med svært dyktige instruktører og et innholdsrikt program. I tillegg blir det TV-show med kjente artister og skistjerner i Bø Sommarland, Sommarlandsprinten, Kanalrennet og Kanalrennet junior. Alle arrangementene sendes på TV2 og har et stort publikum. I fjor besøkte over 12.000 personer arrangementene våre!
Les mer om arrangementet her: www.sommarlandskifestival.no
Se film fra fjorårets arrangement: https://www.youtube.com/watch?v=SwqDrLfIsw8

Vi setter veldig pris på om informasjonen kan spres til medlemmer i ditt idrettslag.

Velkommen til Telemark for en innholdsrik aktivitetsferie for hele familien!

Med hilsen fra

Langrennsgruppa i IL Skarphedin
arrangør av skiskolen

Christian Dahl

Bø ungdomsskule

Frivollvegen 10, 3800 Bø i Telemark

Tlf.: 350 59 300

Hedda imponerer!

Hedda Thoresen Bolstad i K17 imponerte stort under Norges Cupen i Molde i helga. På lørdagens normalprogram vant Hedda sin klasse med 14 sekunders margin til neste løper. Hedda fikk to tilleggsminutter, men med stor fart i sportet så holdt det til seier. På søndagens sprint fulgte Hedda opp med nok et flott løp. Denne gangen ble det en bom for mye til å klatre helt til topps, men Hedda gikk inn til en sterk 2. plass, 21 sek bak vinneren.

Hedda

Kristiane Holm i K20/21 gjorde en god jobb på standplass lørdag og hadde kun en bom av 20 skudd. Det endte med en flott 4 plass og årsbeste for henne. Ida Lien i samme årsklasse holdt stor fart i løypa, men med 5 tilleggsminutter så holdt det til en 6. plass. Søndag ble Ida nr 8, mens Kristiane ble nr 13.

Martin Bjørndalen Mathisen og Dag Sander Bjørndalen i M20/21 kom også inn blant de 30 beste som får Norges Cup poeng på lørdagens normal. Martin ble nr 23, mens Dag Sander ble nr 25.
Søndag ble Dag Sander nr 29, mens Martin ble nr 36.

Simostranda stilte med 10 utøvere i helgen. For flere resultater se: https://www.moi-idrett.no/Skiskyting/Toppmeny/NC-Skiskyting-2018.html

Gratulerer alle med flotte resultater!!

 

 

 

Norges Cup langrenn

Hedda Thoresen Bolstad har igjennom hele sesongen vist at hun er sterk i langrennssporet. Fredag la hun igjen børsa hjemme og tok turen til Holmenkollen for å bryne seg mot langrennsløperne under deres Norges Cup renn. Det gjorde Hedda på en imponerende måte og gikk inn til en meget sterk 9. plass på 5 km skøyting. Hun var kun 22 sekunder fra å ta sølvplassen. Det var 130 løpere som stilte på startstreken i 17 års klassen.

Vi gratulerer Hedda med et flott løp!

Hedda

 

 

Østlandsmesterskap – to medaljer!

Mange flinke Simostranda løpere i sving under Østlandsmesterskapet i Karidalen på Toten i helga!

Sindre Rosenlund (G13) imponerte stort i sitt første Østlandsmesterskap og gikk inn til en klar seier. Sindre vant med hele 26 sek. Sindre skjøt fullt hus og mottok Nullerdiplom fra Norges skiskyttterforbund som besvis på god skyting. (nullerdiplom deles ut i større mesterskap som LM, HL, NM og Norges Cup renn). På søndagens sprint ble Sindre nr 8.

Sindre – Østlandsmester

Ida Lien i K20-21 ble også østlandsmester på søndagens sprint. Ida måtte ut i to strafferunder, men med god fart i sporet så holdt det allikevel til en klar seier og vant med 31 sekunder foran nr 2.

Ida – Østlandsmester

Trym Blegeberg Skibrek (M17) og Kristiane Holm (K20-21) skjøt fullt hus på søndagens sprint og fikk også hver sin Nullerdiplom.

Vi gratulerer alle Simostranda løpere med flotte resultater. For flere resultater http://ostre-toten-skilag.no/p/32087/start,-innskyting-og-resultatlister

Geilo Biathloncamp 2018

Hei alle sammen!

Etter 15 gode år på Beitostølen, ønsker vi å gjøre noe nytt og spennende. Vi flytter derfor til Geilo, hvor vi vil

videreutvikle våre sommercamper.

Her ligger alt meget godt til rette og vi er veldig glade for å få med oss Espen Nordby Andersen (tidligere landslagstrener

herrer elite), som treneransvarlig.

Vedlagt følger prospektet for årets Geilo Biathlon Camp Geilo Biathloncamp 2018

og har dere spørsmål eller ønsker å melde dere på en av samlingene, gå inn på

vår hjemmeside www.geilobiathloncamp.no (ferdigstilles i løpet av kort tid) eller ta kontakt med undertegnede på mail eller mobil.

Ha en fortsatt fin sesong, så sees vi på Geilo!

Med vennlig hilsen

Per Stenberg

SPONSOR COMPAGNIET AS

 

Kollendugnad møte 15. februar Eikvang 18.30

Da er jr NM/DNB cup vel gjennomført og vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra fjern og nær.
Tusen takk til alle som hjalp til og bidro til å lage et minneverdig mesterskap!
Nå nærmer World cupen i Holmenkollen seg med stormskritt, og vi på Simostranda har ansvaret for alt som skjer på skytebanen. Vi har fortsatt et stort behov for å ha med flere, særlig på hverdagene, men også i helgen.
Det blir infomøte om world cupen på Eikvang torsdag 15 februar kl 18:30, men for å ha vaktlistene og oppsettet så ferdig som mulig innen møtet ber jeg dere melde dere på så raskt som mulig.

Som tidligere må alle være registrert i frivilligportalen for å kunne få akkreditering. Det gis også mye nyttig informasjon via portalen og den er et flott verktøy dersom informasjon må raskt ut til alle. Dere som har vært med tidligere skal ha fått en mail med en personlig link til påmelding. Om du ikke har den kan du få den tilsendt ved å kontakte Harald Sundgot Borgen på harald@skifest.no eller ta direkte kontakt med meg.

Link til påmelding for dere som ikke har vært med tidligere: https://skiskyting.mobilise.no/www2/Forms/ClerkForm/Clerk.aspx?arr=9109352&lang=NO
Her fyller dere ut personalia og velger «rennkomite» og deretter «skytebane».

Programmet for world cupen 2018:

  Program Bemanningsbehov
Lørdag 10 mars Rigging fra 16.00 15
Søndag 11 mars Rigging fra 16.00 15
Mandag 12 mars Rigging 15
Tirsdag 13 mars Uoffisiell trening 15
Onsdag 14 mars Offisiell trening 15
Torsdag 15 mars Sprint Herrer og Damer 55
Fredag 16 mars Offisiell Trening 15
Lørdag 17 mars Jaktstart Herrer, Stafett Damer 55
Søndag 18 mars Jaktstart Damer, Stafett Herrer 55

Jeg vil minne dere om at arbeidsoppgavene er varierte og all opplæring vil bli gitt så det er på ingen måte skummelt å være med. For oss som er glad i skiskyttersporten er dette en flott anledning til å komme tett på world cup sirkuset og vi sitter midt i smørøyet på skytebanen blant verdenseliten. Vi møter garantert olympiske vinnere og vi får bare håpe noen av de er norske. I tillegg er det også sosialt da det settes opp buss fra Eikvang på konkurransedagene. Dere får også mat og drikke i kollen samt gode tilbud på funksjonærklær.

Om det er noe dere lurer på ang world cupen er det bare å ta kontakt!

Vi ses i kollen!

Jens

mob 93262923