Dansk TV-team til Simostranda 8. mars

Skiskyting vinner popularitet i stadig nye land. Også i Danmark finnes utøvere som kan vise til gode resultater. I forbindelse med VM kommer dansk TV2 på besøk 8. mars for å gjøre opptak i Bjørndalen-land.

Ved Ole Einar-statuen kl 1630 ønsker de å intervjue folk som kjenner bygdas store sønn. Deretter er det meningen å formidle et inntrykk av det som skjer på arenaen en tirsdagskveld i mars.

 

Boye Arntzen

Sølv og bronse til Ida og Kristiane!

Vi gratulerer Ida Lien og Kristiane Holm med sine medaljeløp i dagens sprint under Jr NM i Granåsen. Ida tok med seg en sølvmedalje i K19, mens Kristiane tok med seg en bronsemedalje i K18. Gratulerer med NM medaljer!!

Ida og Kristiane sprinten

Kristoffer Solum (M17)gikk også et meget sterkt løp og gikk inn til en 11. plass, mens Dag Sander Bjørndalen ble klubbens beste i M18 med en god 12. plass.

Andre resultater:

M17: Gard Reier Groven 30. plass

M18: Christian Skøien 39. plass, Lars Kleven 47. plass og Erik Ramstad 72. plass

M19: Martin Bjørndalen Mathisen 28. plass

K19: Marie Kvistad Vee 30. plass

M20-21: Simen Kleven 45. plass

M Senior: Jan-Erik Buskerud 37. plass

 

Info Kollen dugnad

Ole i Kollen

Vaktliste: Oppsett funksjonærer VM 2016 26.02.2016

Pga krav til trafikkavviklingen i arenaen skal all transport være avsluttet innen 3 timer før konkurransestart. Derfor er de oppsatte busstidene endret med ca en time. Jeg ber dere derfor slette den forrige funksjonærlista og bruke den oppdaterte som ligger vedlagt (26.02.2016).
Ang funksjonærklærne så vil de som ikke er hentet ut enda bli fraktet til Scandic Rica hotellet i kollen. Der kan de bli hentet fra rigghelgen og utover, evnt så kan dere avtale med noen som skal innover før dere om de kan ta med for dere. Husk da og sende med fullmakt.

Timeplan for dagene blir slått opp i hula hver dag. Her blir det informasjon om innskytingsskiver for nasjonene, trenings- og innskytingstider samt når det er pappbytter. Pappbyttene foretas 20 minutter ut i trening/innskyting.
Skivene blir malt før, mellom og etter hver trening/konkurranse. Husk at vi skal bruke så lite maling som mulig, det skal ikke renne.
Akkrediteringskontoret er inne på Scandic Park hotellet i Holmenkollen og er åpent fra mandag 28/2. Dere som ikke har tatt bilde tidligere må innom der for å få akkrediteringen. Dette må gjøres før dere skal inn på arenaen. Jeg sorterer til dere andre så dere får akkrediteringen på første oppmøte eller på bussen.
Ta gjerne kontakt om dere har andre spørsmål.
Håper alle gleder seg!!

Jens.

jens.schjerven@gmail.com  mob 93262923

NM gull til Kristiane!!

Det ble full klaff for Kristiane Holm (K18) som tok NM gull i Granåsen i dag. Kristiane vant med 23 sek foran Mari Wetterhus fra Svene. Gratulerer Kristiane!!

Ida Lien (K19) gikk også et godt løp i dag og gikk inn til en sterk 4 plass, kun 5 sek fra pallen.

Martin Bjørndalen Mathisen (M19) gikk også inn til en meget god 13 plass i sin klasse.

Både Kristiane, Ida og Martin hadde 3 bom hver på dagens normalprogram med 4 skytinger.

I Menn 18 år ble Dag Sander Bjørndalen nr 36, Lars Kleven nr 45, Christian Skøien nr 54 og Erik Ramstad nr 68. Kristoffer Solum ble nr 53 i M17 år.

Simen Kleven i M20-21 gikk inn til en 33. plass, mens Jan-Erik Buskerud gikk inn til en 26. plass i senior klassen og Marie Kvistad Vee ble nr 24 i K19.

Sigrid Bredde Vig, Gard Reier Groven og Vegard Skinnes måtte stå over pga sykdom.

Vi gratulerer alle med flotte prestasjoner. I morgen er det sprint i Granåsen. Vi gleder oss 🙂

Kristiane på pallen

ØM medaljer til Hedda og Elisabeth

Vi gratulerer Elisabeth Hartz Braathen (J13 år) og Hedda Thoresen Bolstad (J15 år) med ØM medaljer på dagens sprint på Dombås.

Elisabeth gikk inn til en sterk 2. plass, mens Hedda gikk inn til en sterk 3. plass i sin klasse.

Andre resultater:

Gutter 13 år
12. Asbjørn Thoresen Bolstad

Gutter 14 år
16. Marius Rosenlund
17. Troy Blegeberg Skibrek

Jenter 15 år
16. Karoline Holm

Gutter 15 år
22. Sander Lillemoen
35. Trym Blegeberg Skibrek

Gutter 16 år
15. Ola Olafsby
24. Emil Tangerud Viken

Elisabeth og Hedda
Elisabeth og Hedda

 

Sparebank 1 cup Svene

Mens de eldste i klubben var i Mo i Rana, så gikk de yngste renn på Svene. Sivert Bjørndalen G13 ble kretsmester på normalen, samt 1. plass på fellesstarten lørdag. Håkon R. Thomassen vinner begge dager i G12 med 20 treff!! Begge guttene vant Sparebank 1 cupen sammenlagt i hver sin klasse. De yngste i 10 år og yngre hevdet seg flott!

Noah R. Samuelsen og Sunniva T. Bolstad gjorde det også veldig bra i 11 års klassen. De entret pallen begge dager. I tillegg var det veldig god innsats og god framgang hos alle SIL utøverne. Gratulerer med gode løp!!

image image-1-600x450