Langløypa

Hele langløypa er kjørt lørdag 22. februar.

Noe «tynt» med snø enkelte plasser og en del overvann i søndre delen av langløypa. Pass opp for bekker som kan gå opp.

GOD TUR! 🙂

Gratulerer, Ole Einar!!!

Gratulerer, Ole Einar!!!

Lørdag 8. februar ble en ny merkedag for Simostranda IL. Vi bøyer oss i støvet og i ærbødighet for en komplett idrettsmann. Gratulerer med gull i OL, Ole Einar Bjørndalen.

Taket løftet seg på klubbhuset vårt, Eikvang, da det ble klart at vår fantastiske Ole Einar hadde klart det igjen. I dag tok han sitt syvende OL-gull i russiske Sotsji.

Det skjedde på ti kilometer sprint, 16 år etter at han tok sitt første OL-gull. I Nagano i 1998, gjorde han det også på sprinten.

Mange har stilt spørsmål om en 40 år gammel idrettsmann kan klare å komme tilbake og vinne et nytt gull i selvese OL. Historien vil fortelle for all fremtid, at det klarte han.

Vi i Simostranda er godt vant med gull, verdenscupseire og annen ære som kommer Ole Einar til del. At vi skulle få oppleve det nok en gang, i Ole Einars siste mesterskap, er helt fantastisk.

Det er to år siden sist han vant en verdenscupseier, men han har beholdt troen på å kunne lykkes og jobbet steinhardt. At han da skulle lykkes i OL, er meget beundringsverdig.

For Simostrandas stolte skiskyttermiljø betyr Ole Einar alt. Hans gull i  dag vil inspirerere oss alle til fortsatt å jobbe på for sporten og miljøet vi er så glade i.

Igjen; Gratulerer med en helt utrolig prestasjon, Ole Einar. Vi er så stolte av deg!

Hilsen fra oss i Simostranda IL