Helgens renn uke 50:

IBU cup på Sjusjøen, viste Ida Lien at hun er på vei til veldig god form.

13 desember: Sprint en 16. plass med 3 bom.

15 desember: Jaktstart 2. plass med 1 bom.

16 desember: Fellesstart med 3 plass med 4 bom.

Dette var en veldig bra avslutning på 2023, så vi håper at ryggproblemene er over og at resten av sesongen går Ida`s vei. Vi heier på deg:)

Les mer: International Biathlon Union – Latest race results (biathlonworld.com)

Bjerkesprinten: Simostranda deltok med en løper, Alexander Stokke Hestvedt i gutter 15. Han fikk en god 5 plass.

Les mer: Resultatliste Bjerkesprinten 2023.PDF (windows.net)

Tidligere i år mottok Alexander Mot prisen i forbindelse med Buskerud skiskytings samlinger for 13-16 år. Denne prisen er stemt frem fra fra andre deltagere og støttepersoner rundt Alex. premien var en helg på Sjusjøen med topp idretts-utøverene våre. Alex var veldig fornøyd med den helgen. og vi Ønsker han lykke til videre denne sesongen.

Asko cup på Dombås 8-10.12

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Det har Vært mange gode prestasjoner denne helgen, men gøyest var det at Ida Lien vant. Se under for alle resultater og deltagere fra Simostranda IL. Så her er det bare å følge med i vinter. Neste runde i Asko cup er 13 og 14 januar. Men før den tid er det Sparebank 1 renn på Simostranda som Lier arrangerer. 6 og 7 januar.

Lørdag: Normal

Deltagere fra Simostranda: ASKO CUP Dombås Normal (eqtiming.com)

Følg med Live: Live scroll: ASKO CUP Dombås Normal (eqtiming.com)

Her kommer resultater: ASKO CUP Dombås Normal (eqtiming.com)

Søndag: Sprint

Deltagere fra Simostranda : ASKO CUP Dombås Sprint (eqtiming.com)

Følg med Live: Live scroll : ASKO CUP Dombås Sprint (eqtiming.com)

Resultater: ASKO CUP Dombås Sprint (eqtiming.com)

World Cup Holmenkollen 29.02 – 03.03

Vinteren er i gang og da nærmer det seg også World Cup i Holmenkollen 29.02 – 03.03. Vi har fortsatt ansvaret for skytebanen, og vi trenger frivillige til å være med.

Vi trenger 52 personer på renndagene. Vi trenger også noen til å rigge i forkant av løpene. Riggingen starter lørdag 24. februar til mandag 26. februar. Treningsdager er tirsdag og onsdag, og vi vil trenge noen også til disse dagene. Første renndag er torsdag 29.02.

Dette er en stor og viktig dugnad for skiskyttergruppa i Simostranda IL og vi er helt avhengig av å få med mange nok til disse dagene. Vi håper du har lyst til å være med.

Om du ikke vet eksakt hvilke dager du kan være med enda så gjør ikke det noe. Det viktigste nå er å få inn navnene deres og registrer dagene du tror du kan være med. Vi kan gjøre justeringer i etterkant.

Bruk linken nedenfor å følg anvisningen for påmelding. Vi som tilhører Simostranda vet jo at vi skal være må skytebanen, men systemet vil at dere skal velge 3 steder dere kan jobbe. Velg derfor «Sport» og deretter «Shooting Range» som nummer 1 og velg deretter 2 andre alternativer slik at systemet blir fornød.

Har dere problemer med å få meldt dere på så send meg beskjed. Det jeg trenger å vite er: Navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer og meil adresse. Send det til nal@klinger-westad.com eller på telefon 91638523.

Håper du kan være med på denne dugnaden.

Nils Anders

Klikk på linken for påmelding: Rubic