Sesongavslutning på Liatoppen 2018

Verdens største skiskytter arrangement ble avholdt på Liatoppen fredag til søndag i strålende vær. Totalt var det påmeldt over 1100 barn og unge til rennene som ble gjennomført over tre dager.

Simostranda hadde flere sterke plasseringer for sine utøvere, med fredagen som høydepunktet for våre utøvere. Larsen-stafetten ble gjennomført for 11-16 år og nybegynnere gikk sprint. Nybegynnere fra Simostranda var representert ved Margret Hjelmeset Fragått og Sverre Aasand. I tillegg var det 4 stafettlag som deltok på Larsen-stafetten, hvor det ble en 6. plass for mix 11-12 år og 2. plass mix 13-16. De to andre lagene gikk i gutter 13-16 år, og de fikk gode plasseringer. På kvelden var det åpningsshow på Ål feriepark hvor mixlaget 13-16 år fikk utdelt sine premier av selveste Ole Einar Bjørndalen og Tajei Bøe.

Stafett-laget mix 13-16 år: Sivert Bjørndalen, Håkon R Thomassen og Elisabeth H Braathen.

Lørdag ble det gjennomført sprint for alle klasser, og Thomas Skikstein tok en flott 4. plass i gutter 12 år. Det ble også mange andre gode resultater for klubbens utøvere denne dagen. Dagen ble avsluttet i kulturhuset på Ål for alle deltakere med høytidelig utdeling av premier.

Thomas Skikstein, sprinten lørdag

Søndag var det kun 11-16 åringer som gikk, for 13-16 år ble det gjennomført fellesstart og for 11-12 år ble det gjennomført normal. Og Simostrandas utøvere gjennomførte gode løp.

En sesong er nå over, og snart er det klart for ny sesong! Vi ønsker alle utøver en riktig god sommer og vel gjennomførte renn i sesongen 2017-2018!

Nytt gevær til klubben

På Larsen-stafetten i 2016 på Bendit Liatoppen ble det delt ut gave til vinnere av jenter 11-12 år og gutter 11-12 år klassene fra KG Larsen. De to lagene fikk hvert sitt våpen til klubben sin. På siste dag av Bendit Liatoppen 2018 fikk Simostranda-løperne overrakt våpenet fra KG Larsen. Våpenet er en kjærkommen gave til klubben, og et godt bidrag til våpen som lånes til rekrutter/nybegynnere på skiskyting.

Overrekkelse av våpen fra KG Larsen til staffet-laget fra 2016, med Noah R. Samuelsen, Erland Solum og Håkon R Thomassen.

Sesongavslutning sesongen 2017/2018

Det vil bli sesongavslutning for sesongen 2017/2018 mandag 23. april kl. 18.00 til kl. 20.00 på Eikvang. Det vil bli servert lapskaus, drikke, kaffe og kake.

De som har leid våpen, leverer dette inn. Det vil også bli premiering for klubbmesterskapet.

Program for kvelden vil komme.

Mvh

Skiskyttergruppa.

Norges Cup finale

Sesongen for juniorer ble i helgen avsluttet i forbindelse med Senior NM på Lillehammer. Vi hadde 4 utøvere som hadde kvalifisert seg til å få gå finalene.

Først ut av våre finalister var Hedda Thoresen Bolstad i K17. Hun gikk inn til en 6. plass i finalen og ble nr 4 sammenlagt i cupen. Sigrid Bredde Vig ble nr 5 i finalen og gikk inn til en 7. plass sammenlagt i K18-19. I K20-21 ble Ida Lien nr 9 på fellesstarten, mens hun ble nr 5 sammenlagt. I M20-21 ble Dag Sander Bjørndalen nr 17, og han ble nr 28 sammenlagt.

Nå ønsker vi dere en velfortjent pause før treningen starter opp igjen.

Dag Sander
Premieutdeling for Sigrid
Premieutdeling for Hedda
Ida
Hedda Dag Sander, Sigrid og Ida

God NM start for Ida

Det ble en god dag for Ida Lien på dagens sprint i Senior NM på Lillehammer. Ida gikk inn til en flott 12 plass etter å ha skutt 0-2. Etter 1. skyting lå hun på en 7 plass, men etter å måtte ut i to strafferunder på stående skyting ble det til slutt en 12. plass. Ida viste god fart i løypa.
I samme klasse ble Sigrid Bredde Vig nr 43. Marte Olsbu ble vinneren i kvinne klassen.

Ida

I Menn senior hadde vi med 5 utøvere. Dag Sander Bjørndalen gikk inn til en 67 plass, Martin Bjørndalen Mathisen ble nr 117, Kristoffer Solum nr 161 og Emil Tangerud Viken nr 174. Trener Hans Anton Bjørndalen var sporty og stilte også til start. Hans Anton endte til slutt på en 180 plass. Han måtte ut i 5 runder. Dagens vinner i senior klassen ble Johannes Th. Bøe.

Fullstendige resultatlister: http://www.vingromskiskyting.no/resultater-nm2018/

I morgen er det jaktstart som står på programmet for seniorene.
Juniorene har også finale i Norges Cupen denne helgen. Av de som har kvalifisert seg til finalen er Hedda Thoresen Bolstad, Sigrid Bredde Vig, Ida Lien og Dag Sander Bjørndalen.
Lykke til med nye konkurranser i morgen.

    

 

Ole Einar legger opp

I dag kunngjorde Ole Einar at han legger ski og børse på hylla. Avslutningen ble behørlig markert med en pressekonferanse her på Eikvang i dag. Vi takker for alle de fantastiske øyeblikkene som han har gitt oss. Utrolig flott at han valgte å gjøre det hjemme på Simostranda.

Premieutdeling for nulløp 2018 – Eikvang tirsdag den 10.4 kl. 18.00 – ca.19.00.

Premieutdeling for nulløp 2018 blir på Eikvang tirsdag den 10.4 kl. 18.00 – ca.19.00.

Alle de som har deltatt på tre eller flere renn og er under 12 år(født 2007 eller senere) blir premiert. De tre beste tider totalt blir også premiert med egne premier! De tre beste offentliggjøres på premieutdelingen.

Vi dekker bord! Ta med matfat til felles bord, drikke og noe og spise på og med. Foreldre, besteforeldre, oldeforeldre – alle er velkommen!

Premieliste 2018