NULLØP TIRSDAG 30.1 AVLYSES!

På grunn av forberedelse til NM kommende helg avlyses nulløp tirsdag 30.1. For barne- og ungdomsgruppa (allidretten) blir det akedag i stedet.

Vi fortsetter med nulløp de påfølgende neste tre tirsdager.

SKYTEBANEN STENGES

Skytebanen vil bli stengt lørdag 27. januar kl. 12:00 og frem til kvelden søndag 28. januar grunnet rigging/klargjøring til NM-JR og DNB Cup. Stenges igjen etter treninger tirsdag 30. januar for siste klargjøring, og vil ikke bli åpen for trening før etter NM.

DUGNAD I FORBINDELSE MED NM-JUNIOR OG DNB CUP

Det vil bli dugnad lørdag 27. januar og søndag 28. januar, for å klargjøre mye til NM-junior og DNB cup. Oppmøte lørdag kl. 11.00. Oppmøte søndag avtales på lørdag.

Håper mange kan komme selv om det er skiskytterrenn for aldersgruppen 13-16 år. Spørsmål angående dugnaden kan rettes til Roar Viken, Nils Anders Lien eller Bjørn Tore Aasand.

FUNKSJONÆRLISTE NM-JR DNB CUP 1-4 FEBRUAR

Da nærmer NM-junior og DNB cup seg med stormskritt. Vedlagt ligger en funksjonærliste for hele arrangementet med alle som har sagt seg villig til å bidra en eller flere dager. Hvis det er noen som ser de ikke står oppført og har mulighet til å bidra, er det bare å ta kontakt med en av lederene i gruppene. Det er alltids en eller annen oppgave hvor man kan hjelpe til. Det er ikke påført tidspunkter for frammøte. Vi legger inn dette når tidsrammen er 100 % satt. Det vil bli lange dager for mange, og vi vil servere lapskaus, vaffel og kaffe nede i kjeller servicebygg til funksjonærer, men ta også med litt ekstra niste. Fredag vil bli en lang dag med fellesstart på programmet. Her vil ikke siste løper være i mål før nærmere kl. 18.30. Det vil være 3 innskytinger, så under innskyting må vi sørge for at alle som er på f. eks standplass, om man er taster, 2-3 kontoll eller koster, må få anledning til å ta seg en pause og mat. Vi må da hjelpe hverandre i disse korte pausene, og avløse på best mulig måte. Lørdag er det sprint på programmet, og lørdag kveld vil det være premieshow i hopphallen i Vikersundbakken. Søndag avsluttes det hele med stafett for juniorene.

Ønsker alle lykke til med arrangementet, og vil på forhånd si takk for at du vil bidra.

FunksjonærlisteNMJR_DNBCup_1

SpareBank 1 cup på Stevningsmoen

I helgen ble det arrangert den 3. rennhelgen for SpareBank 1 cup for sesongen 2017/2018. I flotte skiforhold på Stevningsmoen på Lampeland deltok mange av Simostranda’s utøvere. Simostranda stiller til start med utøvere helt i fra første års nybegynnere , disse deltar også i SpareBank 1 cup. Det er viktig for klubbens rekruttering og for kretsens rekruttering at disse også er med.

Flere av klubbens utøvere gjennomførte gode renn, og noen av de havnet på pallen.

Her er resultater fra lørdagens renn, da ble det gjennomført sprint. Og søndag ble det gjennomført normal, og resultatene vil du finne her.

Førstkommende helg arrangeres det Sparebank1 cup på Hønefoss. Det er også KM fra 13 år og oppover.

Noen bilder fra helgens renn på Stevningemoen:

Henrik R. Thomassen og David Bergan kom på 1. og 3. plass på normalen i G11.

 

Vår Emilie Solum 1. plass på sprint i J11.

 

Ola Olafsbye 1. plass M18 Normal

 

 

Eskild Solum 3. plass M18 Sprint

Håkon R. Thomassen G14 1. plass sprint og normal
Thomas Skikstein G12 2. plass normal