Premieutdeling for nulløp 2018 – Eikvang tirsdag den 10.4 kl. 18.00 – ca.19.00.

Premieutdeling for nulløp 2018 blir på Eikvang tirsdag den 10.4 kl. 18.00 – ca.19.00.

Alle de som har deltatt på tre eller flere renn og er under 12 år(født 2007 eller senere) blir premiert. De tre beste tider totalt blir også premiert med egne premier! De tre beste offentliggjøres på premieutdelingen.

Vi dekker bord! Ta med matfat til felles bord, drikke og noe og spise på og med. Foreldre, besteforeldre, oldeforeldre – alle er velkommen!

Premieliste 2018

Sammenlagtresultater Sparebank 1 cup 2016/2017

Sesongens Sparebank 1 cup ble avsluttet på Ål, helgen 18-19 mars. Fra Simostranda har 43 utøvere deltatt i cupen, og vi har igjen markert oss med mange gode resultater. I de klassene der det er rangering har vi 5 x førsteplass, 1 x andreplass og 1 x tredjeplass.

Nå er det bare Liatoppsprinten som står igjen for aldersbestemte klasser, så er nok en sesong over. Jeg vil få gratulere alle som har vært med å gått renn denne sesongen, med alle de flotte resultatene og den fremgangen dere alle har vist. Snart starter oppkjøringen igjen mot en ny sesong, og i løpet av sommeren skal vi få mange gode treningstimer og mye moro på Simostranda.

Lykke til med Liatoppsprinten.

Sammenlagt SpareBank 1 2016-17

Resultater KM sprint og KM fellesstart 18-19. mars 2017

Simostranda markerte seg igjen med mange gode resultater under KM sprint og KM fellesstart, som ble arrangert på Liatoppen helgen 18-19 mars.

Vi fikk følgende gullmedaljer: Thomas Skikstein(lørdag og søndag), Sunniva Thoresen Bolstad, Andreas Præsterud, Hedda Thoresen Bolstad

Sølvmedalje: Andreas Præsterud, Sindre Rosenlund, Håkon Røste Thomassen, Sigrid Bredde Vig, Martin Bjørndalen Mathisen

Bronsemedalje: Sander Brevik Lillemoen

Se alle resultater i fanen resultater

 

Sølv til Sigrid i finalen!

Vi gratulerer Sigrid Bredde Vig med 2. plass i Norges Cup finalen i Mo i Rana lørdag. Sigrid sikret seg også 2 plassen totalt i cupen. Sigrid var tatt ut til å gå Junior VM tidligere i vinter, men måtte dessverre si fra seg plassen på grunn av sykdom. Derfor var det ekstra moro at hun fikk til en så flott avslutning på sesongen som hun gjorde i helga.

De eldste juniorene hadde finalen i kraftig vindvær søndag. Martin Bjørndalen Mathisen (M20-21) måtte ut i 6 strafferunder og endte på en 9. plass. Både Dag Sander Bjørndalen (M19) og Ida Lien (K20-21) slet på standplass og fikk henholdsvis 12 og 11 strafferunder. Dag Sander gikk inn til en 22 plass og Ida inn til en 11. plass.

Simostranda fikk også 3 utøvere som kom inn blant de seks beste sammenlagt i sin årsklasse i Norges Cupen 2017. Disse ble belønnet med en gavesjekk fra Norges Skiskytterforbund. Det var Sigrid med 2 plass i K18, Ida nr 4 i K20-21 og Dag Sander nr 6 i M19. Gratulerer!!

Nå kan alle ta seg en velfortjent pause etter en flott sesong.

Sigrid

Statkraft Young Star

Vi gratulerer Hedda Thoresen Bolstad og Karoline Holm som har kvalifisert seg til å gå Statkraft Young Star i Holmenkollen lørdag 18. mars. Dette skjer under helgas verdenscup i Skiskyting.
Det er de 30 beste i alderen 15/16 år som har kvalifisert seg til dette løpet.

Young Star løpet blir sendt på NRK 1 søndag kl 11.55.

Lykke til jenter!!

Karoline og Hedda