Påmelding Rødungstølen / Liatoppen 13-15 april

Hei, da nærmer det seg igjen Liatoppen Skiskytterfestival og sesongavsluttning, vi har også i år reservert plass på Rødungstølen. De som ønsker ønsker å reservere rom må sende meg en e-post til tem@jfk.no og  merk Rødungstølen i emnefeltet.  Skriv ned navnet og alder på utøvere , samt navn på foresatte og søsken ( alder også på søsken)  » Første mann til mølla» og påmelding innen 15 mars.  I år er det følgende priser som gjelder:

Voksne og barn fra 15 år, kr 565,- pr. pers. pr. døgn.
Barn fra 4 år til 15 år, kr 300,- pr. pers. pr. døgn.
Barn under 4 år gratis.

 Og det inkluderer:

 – Koldtbord fredag kveld,

 – Lørdag: frokost, nistepakke med thermos, koldtbord

 – Søndag frokost og nistepakke med thermos.

VI ØNSKER DERE ALLE VELKOMMEN !

Hovedlandsrennet Røros

I helgen ble hovedlandsrennet i skiskyting arrangert på TOS arena på Røros. Dette rennet er NM for 15 & 16 åringer. Simostranda hadde hadde med 11 utøvere som oppnådde mange gode resultater både individuelt og på stafett. Vi må spesiellt nevne Ida Lien som gjennomføret en meget god sprint øvelse på lørdagen og fikk med seg en bronsjemedalje hjem. Niklas Gamst Schjerven fikk også med seg en flott 2 plass på mix stafetten for Buskerud.

Young Star 2012

I forbindelse med World Cup i Holmenkollen ble  Young Star 2012 arrangert, dette er et renn for 30 av landets  beste gutter &  jenter i 15 /16 års klassen. Fra Simsotranda IL fikk vi i år med Sondre Johannessen som kvalifiserte seg etter mange gode resultater i seedingsrenn tidligere i sesongen. Sondre fikk 5 treff på sine 2 skytinger og kom inn på en fin 21 plass i gutteklassen, vinner av konkurransen ble Arild Fosse fra Voss. Vi gratulerer Sondre med innsatsen !