Bendit skiskytterfestivaler

Norges Skiskytterforbund har i samarbeid med BAMA lagt til rette for 4 Bendit skiskytterfestivaler som arrangeres følgende steder:

29-30. januar Bendit Kvalfoss-sprinten, Fossum  – alder 13-16 år

11 -12 februar Bendit skiskytterfestival, Bjerke – alle klasser

12-13 mars Bendit skiskytterfestival, Byåsen – alle klasser

08-11 april Bendit Liatoppsprinten, Ål – alle klasser tom 17 år

 Bedit Kvalfoss-sprinten vil også kommende sesong bli arrangert på Fossum, da VM 2011 har begynt med klargjøring av området til VM (bla. Tribune foran skivene). Rennet er også kvalifiseringsrenn til Statkraft Young Star for regionene øst, vest og sør.

Påmelding til Bendit Liatoppsprinten åpner 1. februar og det er satt ett tak på 1000 utøvere. Påmelding gjøres via www.minidrett.no

 Med Bendit Skiskytterfestival ønsker vi å legge fokus på sunt kosthold også på idrettsarenaen. Arrangørene vil tilby sunne produkter som bla frukt, suppe og smoothie i tillegg til mye av det vanlige sortimentet. 

Arenaen vil være rigget med start portaler, arenareklame m.m. som vi håper gir utøveren en følelse av at de er med på ett stort arrangement.

Nytt av året er at det på alle Bendit Skiskytterfestivaler vil være en storskjerm som vil vise bilder og resultater fra løpet, filmer og annen nyttig informasjon. Vi håper dette vil være med å øke opplevelsene for alle som er tilstede på Bendit Skiskytterfestivaler.

Minner også om at utøvere i klassene 15-16 år må ha egne tidtakerbrikker som man får kjøpt på www.emit.no.  Brikken kan brukes både i langrenn og skiskyting.

Vedlegg: invitasjon Bendit Kvalfoss-sprinten

Bendit_SSF_Kvalfoss_2011_3[1]