Vant Bjerkesprinten

Christian Skøien vant 11-årsklassen i Bjerkesprinten lørdag 7. februar.

Tett snøvær og tunge løyper møtte Simostrandas fire påmeldte løpere under Bjerkesprinten utenfor Nannestad på lørdag. Christian Skøien mestrer likevel forholdene og vant 11-årsklassen. Christian skjøt to bom på første skyting, men skjøt fullt på andre skyting. I mål ble han klokket inn på tiden 13.01. Det holdt til seier, 24 sekunder foran andremann. I gutter 12 år endte Niklas Gamst Schjerven på 13. plass med tiden 14.22. Niklas bommet til sammen tre ganger, og var 2.28 min bak vinneren. I klassen for gutter nybegynner under 11 år fikk Eskild Solum og Henrik Skøien fine resultater. Eskild bommet én gang og fikk sluttid 14.02, mens Henrik skjøt to fulle hus og endte på tiden 14.28. Tre Simostranda-løpere deltok også under Bjerkesprinten på søndag. Da sto fellesstart på programmet. Silje Johannessen endte på 4. plass med tiden 17.34. Silje pådro seg syv bom, og var 6.14 minutter bak vinneren i klasse jenter 11 år. I 13-årsklassen for gutter stilte Sondre Johannessen til start. Sondre skjøt seks bom, og endte på 8. Plass, 1.49 bak vinneren. Sondre fikk tiden 17.12. Nina Støvern skjøt godt og endte på 4. plass i klasse jenter 16 år. Nina fikk tre bom, og gikk i mål på tiden 16.34, noe som var 1.02 minutter bak klassevinneren.