Sesongåpning på Sjusjøen

Det var sesongåpning på Sjusjøen sist helg og Simostranda hadde med tre løpere, Ida Lien, Dag Sander Bjørndalen og Martin Bjørndalen Mathisen. Store deler av verdenseliten deltok, og våre løpere fikk virkelig kjenne på nivået. På lørdagens sprint fikk Ida en 36. plass, mens hun på søndagens fellesstart ble nr 32. Hun lå lenge blant topp 15, men med litt for mange bom på siste stående så ramlet hun nedover listene.

Dag Sander gikk også en veldig bra sprint og gikk inn til en strålende 34. plass og kvalifiserte seg dermed til A-heatet på søndagens fellesstart. Søndag ble det dessverre litt for mange bom til å hevde seg. Martin gikk inn til en 93. plass på lørdag og en 59. plass i B-heatet på søndag.   

Løperne våres viser at de har langrennsformen inne og kan dermed se for seg mange gode løp utover sesongen.

Ida kvalifiserte seg til å representere Norge under sesongens første IBU cup som går av stabelen på Sjusjøen om 14 dager. Gratulerer med uttaket!

Se uttaket her: http://media.skiskyting.no/pressreleases/uttak-wc-1-oestersund-sverige-28-dot-11-08-dot-12-dot-19-og-uttak-til-ibu-cup-1-sjusjoeen-norge-25-dot-11-01-dot-12-dot-19-2944632

Dag Sander og Ida