Sesongavslutning!

I helgen har det vært finaler i Norges Cupen for juniorene og det har vært NM del 2 for seniorene på Liatoppen på Ål.
Av juniorene våre så var det Hedda Thoresen Bolstad og Dag Sander Bjørndalen som hadde kvalifisert seg til finalen. Hedda gikk inn til en flott 3. plass i finalen i K18, og etter en flott sesong så vant hun cupen sammenlagt i sin årsklasse. Dag Sander gikk inn til en 8 plass i lørdagens finale og fikk en sterk tredje plass sammenlagt i M20-21. Gratulerer begge to!

Seniorene startet med normalprogram på fredag under svært krevende og varierende vindforhold. Det ble ingen god dag for våre seniorløpere denne dagen. Ida Lien gikk inn til en 27. plass, mens Martin Bjørndalen Mathisen ble nr 58. Med normalprogrammet som utgangspunkt for lørdagens jaktstart så ble det ikke de store resultatene for Ida og Martin denne helgen.

Søndag var det NM stafett for seniorer. Dette var kretsstafetter bestående av både juniorløpere og seniorløpere. Det ble ingen pallplasser for Buskerud lagene hverken på dame eller herresiden. Nærmest pallen var laget til Ida som gikk inn til en 4. plass.

For juniorene og seniorene så var dette siste rennhelg for sesongen. Takk for alle spennende dueller og prestasjoner dere har stått for!
De yngste utøverne i klubben avslutter sesongen neste helg. Det gjør de på Liatoppen skiskytterfestival som har hele 1100 deltakere på startstreken. Lykke til!