God innsats i langrennsporet!

3 løpere fra Simostranda la igjen børsa hjemme og prøvde seg mot langrennsløperne i helga.
Lørdag deltok Noah Rosenlund Samuelsen (G14) i Oslo Skifestival i Holmenkollen. Noah gikk et kjempeløp og gikk inn til en meget sterk 14 plass i en konkurranse med hele 117 deltakere.
Søndag tok Dag Sander Bjørndalen og Ida Lien turen til Nes hvor de gikk Norges Cup i langrenn for senior. Skiskytterne viste at de hevdet seg godt blant langrennsløperne og gikk inn til flotte plasseringer begge to. Ida ble nr 15, mens Dag Sander ble nr 69.

Hedda Thoresen Bolstad har også prøvd seg mot langrennsløperne i vinter. Hun deltok i Norges Cup for juniorer på Konnerud som ble arrangert 11. januar. Her gikk Hedda et strålende løp og gikk inn til en sterk 8. plass i K18 år.

Moro at skiskytterne våre også vil konkurrere litt i langrenn!

For fullstendige resultater: Norges Cup Nes, Oslo Skifestival og Norges cup junior – Konnerud