Østlandsmesterskap – to medaljer!

Mange flinke Simostranda løpere i sving under Østlandsmesterskapet i Karidalen på Toten i helga!

Sindre Rosenlund (G13) imponerte stort i sitt første Østlandsmesterskap og gikk inn til en klar seier. Sindre vant med hele 26 sek. Sindre skjøt fullt hus og mottok Nullerdiplom fra Norges skiskyttterforbund som besvis på god skyting. (nullerdiplom deles ut i større mesterskap som LM, HL, NM og Norges Cup renn). På søndagens sprint ble Sindre nr 8.

Sindre – Østlandsmester

Ida Lien i K20-21 ble også østlandsmester på søndagens sprint. Ida måtte ut i to strafferunder, men med god fart i sporet så holdt det allikevel til en klar seier og vant med 31 sekunder foran nr 2.

Ida – Østlandsmester

Trym Blegeberg Skibrek (M17) og Kristiane Holm (K20-21) skjøt fullt hus på søndagens sprint og fikk også hver sin Nullerdiplom.

Vi gratulerer alle Simostranda løpere med flotte resultater. For flere resultater http://ostre-toten-skilag.no/p/32087/start,-innskyting-og-resultatlister