Flotte NM prestasjoner på hjemmebane

Junior NM og DNB cup er over for denne gang og vi kan se tilbake på ei fantastisk helg med mange flotte idrettsøyeblikk.
Simostranda hadde 13 utøvere på startstreken og alle var enige om at det var moro å gå NM på hjemmebane.

Hedda Thoresen Bolstad (K17) og Ida Lien (K20-21) klatret begge på pallen på lørdagens sprint. Hedda tok en bronsemedalje, mens Ida tok sølv. Begge jentene gikk fort i sporet, så selv med 3 bom hver så holdt det til medalje. Gratulerer!
Medaljer ble det også på søndagens stafett. Hedda gikk en fantastisk siste etappe for Buskerud sitt 1. lag i K17-18 og gikk laget inn til gull. Ida gikk også på Buskerud sitt 1. lag i K17-21 og de gikk inn til en flott 3. plass og sikret seg en bronse medalje bak Nord Østerdal og Hordaland.

Sigrid Bredde Vig (K19) var veldig nærme pallen på lørdagens sprint. Hun var kun 4 sekunder fra bronse, mens det var kun 21,7 sekunder opp til gullet. På fredagens fellesstart ble Sigrid nr 5. Sigrid har gjort mange gode løp i vinter og ble i dag tatt ut til å representere Norge i årets Junior VM som går i Ostepää i Estland 26. februar – 4. mars. Gratulerer Sigrid! Dette var vel fortjent da Sigrid også i fjor ble tatt ut til Junior VM, men pga sykdom måtte holde seg hjemme.

Kristoffer Solum (M19) gjorde to gode skytinger på sprinten og måtte kun en gang ut i strafferunden. Kristoffer endte tilslutt opp med en god 15. plass. Andre topp 20 plasseringer var Martin Bjørndalen Mathisen (M20-21) med en 16. plass, mens Dag Sander i samme klasse ble nr 18. På fredagens fellesstart var det Sander Lillemoen som fikk beste plassering av guttene og gikk inn til en sterk 17. plass.

Det ble en fantastisk helg med mange flotte Simostranda resultater. For flere resultater se: http://simostranda.no/nmjunior2018/lister  og flere bilder: https://www.facebook.com/pg/NMJuniorogDNBcup2018SimostrandaIL/photos/?ref=page_internal