Bronse til Sigrid

Vi gratulerer Sigrid Bredde Vig (K19) med bronse på lørdagens normalprogram som gikk i strålende vintervær på Lygna. Sigrid imponerte på standplass og hadde kun 1 bom på 4 skytinger. Søndag ble Sigrid nr 7.
På søndagens sprint var ikke været like hyggelig. Da var det kaldt og kraftig vind som gjorde det noe mer krevende på standplass.

Karoline Holm (K17) og Sander Brevik Lillemoen (M17) gikk sitt første norges cup i helgen. Begge leverte gode løp og Karoline ble henholdsvis 23 og 32, mens Sander ble nr 22 og nr 20.
På lørdagens normal holdt Ida Lien (K20-21) stor fart i løypa, men måtte tåle 4 tilleggsminutter og havnet til slutt på en 6. plass. Kristiane Holm ble nr 17 i samme klasse. På sprinten ble Kristiane nr 15, mens Ida ble nr 17.
I en meget sterk 18 års klasse ble Eskil Solum henholdsvis nr 36 og 33, Ola Olafsbye nr 38 og 26 og Emil Tangerud Viken nr 57 og 56. Kristoffer Solum ble nr 24 på søndagens normal.
I den eldste juniorklassen gikk Dag Sander Bjørndalen inn til en sterk 16 plass lørdag og 14 plass søndag, mens Martin Bjørndalen Mathisen ble nr 23 og 19.
Vi gratulerer alle sammen med flotte resultater.

Neste runde i Norges cupen er NM helgen på Simostranda 2. – 4. februar. Vi gleder oss!