Norges Cup på Ål

Årets første Norges Cup gikk på Liatoppen i helga med sprint lørdag og fellesstart søndag.

Dag Sander Bjørndalen gikk et strålende løp på søndagens fellesstart i M19 år. Ut fra siste skyting lå han på en fjerde plass kun 15 sek bak lederen, men med en meget sterk avslutning så klarte han å gå seg inn til en veldig sterk 2. plass. På lørdagens sprint ble Dag Sander nr. 7.

Sigrid Bredde Vig hadde også en god helg på Liatoppen. Hun tok 2. plass i K18 både lørdag og søndag. På lørdagens sprint var hun kun et fattig sekund bak vinneren. Kristiane Holm (19 år) klatret også opp på pallen i sin årsklasse med en fin 3. plass på lørdagens sprint. Søndag ble hun nr 4.

Martin Bjørndalen Mathisen og Ida Lien går nå i årsklassen 20-21 år og konkurrer nå med de som er ett år eldre. Martin skjøt bra og gikk inn til en meget sterk 4. plass på lørdagens sprint, mens han søndag ble nr 12. Ida gikk også to gode løp og gikk inn til 5. plass begge dager.

Vi gratulerer alle utøvere med gode prestasjoner i helga.