Norges Cup Finale Dombås

Vi gratulerer Kristiane Holm (K18) og Ida Lien (K19) med pallplasser i årets Norges cup finale på Dombås i helgen.

Kristiane gikk inn til en 3. plass i finalen i K18, mens Ida gikk inn til 2. plass i K19. Kristiane vant også Norges cupen sammenlagt i K18. Gratulerer!!

Å kvalifisere seg til Norges cup finalen er et av høydepunktene for juniorutøverne.

Finalene gjennomføres med fellesstart for hver enkelt klasse. De 20 beste i Norgescupen får starte i K17 og K18, mens i K19 får de 15 beste stille til start. I alle gutteklassene får de 30 beste stille til start.

I tillegg til Kristiane og Ida, hadde Simostranda med Sigrid Bredde Vig (K17), Gard Reier Groven (M17) og Martin Bjørndalen Mathisen (M19) i finalene. Vi gratulerer alle med finaleplass!

I tillegg til Norges cup finalene så var det NM for Seniorer i helga. Flere juniorer stilte til start under seniorens sprint på fredag. En av de som imponerte stort var Dag Sander Bjørndalen. Han skøyt bra og hadde stor fart i løypa og gikk inn til en meget sterk 45. plass i seniorklassen med hele 130 løpere på startstreken. Dag Sander var kun 1,43 bak vinneren Thomas Fenne fra Voss. Dag Sander kvalifiserte seg til å stille også opp på lørdagens jaktstart og avanserte 4 plasser og endte på en 41. plass. Gratulerer Dag Sander!

Ida pallen finale  Kristiane pallen