Bronse til Hedda!

Vi gratulerer Hedda Thoresen Bolstad (K18) med NM bronse på fredagens normal i Karidalen! I samme årsklasse gikk Karoline Holm inn til en 26. plass.

Hedda

Andre Simostranda plasseringer denne dagen var:
61. plass Trym Blegeberg Skibrek i M17, 23. plass Dag Sander Bjørndalen i M20-21, 52. plass Emil Tangerud Viken i M19 og 20. plass Martin Bjørndalen Mathisen i M-Senior

Lørdag var det Norges Cup i Sprint for alle årsklassene. Hedda klatret også denne dagen opp på pallen til en flott 3. plass. Karoline avanserte mange plasser og ble nr 15 på lørdagens sprint.
Dag Sander Bjørndalen gikk en gnistrende sisterunde og klatret seg opp hele 7 plasser og gikk i mål til en flott 10 plass.
Andre Simostranda plasseringer på lørdagens sprint:
37. plass Ola Olafsbye og 51. plass Emil Tangerud Viken i M19, 67. plass Trym Blegeberg Skibrek og 33. plass Martin Bjørndalen Mathisen

Hedda avsluttet helgen med en flott gull medalje i mix stafett i 17-18 års klassen. Hun gikk på Buskeruds 1. lag. Hedda gikk første etappe, og med flott skyting og høy fart i sporet så vekslet hun som nr 1.