Sesongavslutning på Liatoppen 2018

Verdens største skiskytter arrangement ble avholdt på Liatoppen fredag til søndag i strålende vær. Totalt var det påmeldt over 1100 barn og unge til rennene som ble gjennomført over tre dager.

Simostranda hadde flere sterke plasseringer for sine utøvere, med fredagen som høydepunktet for våre utøvere. Larsen-stafetten ble gjennomført for 11-16 år og nybegynnere gikk sprint. Nybegynnere fra Simostranda var representert ved Margret Hjelmeset Fragått og Sverre Aasand. I tillegg var det 4 stafettlag som deltok på Larsen-stafetten, hvor det ble en 6. plass for mix 11-12 år og 2. plass mix 13-16. De to andre lagene gikk i gutter 13-16 år, og de fikk gode plasseringer. På kvelden var det åpningsshow på Ål feriepark hvor mixlaget 13-16 år fikk utdelt sine premier av selveste Ole Einar Bjørndalen og Tajei Bøe.

Stafett-laget mix 13-16 år: Sivert Bjørndalen, Håkon R Thomassen og Elisabeth H Braathen.

Lørdag ble det gjennomført sprint for alle klasser, og Thomas Skikstein tok en flott 4. plass i gutter 12 år. Det ble også mange andre gode resultater for klubbens utøvere denne dagen. Dagen ble avsluttet i kulturhuset på Ål for alle deltakere med høytidelig utdeling av premier.

Thomas Skikstein, sprinten lørdag

Søndag var det kun 11-16 åringer som gikk, for 13-16 år ble det gjennomført fellesstart og for 11-12 år ble det gjennomført normal. Og Simostrandas utøvere gjennomførte gode løp.

En sesong er nå over, og snart er det klart for ny sesong! Vi ønsker alle utøver en riktig god sommer og vel gjennomførte renn i sesongen 2017-2018!