Mjøndalen-Simostranda

Mandag 19. mars hadde vi besøk av Mjøndalen sitt elitelag i fotball. De kontaktet oss i forbindelse med å finne på noe nytt, og tenkte da at skiskyting kunne være spennende å prøve. Ikke hele laget kunne stille, siden noen sliter med skader og andre var ute på annet oppdrag. Simostranda stilte med utøvere i aldersgruppen 13-16 år, pluss ett par juniorer, foresatte og Dag Bjørndalen stilte opp som teknikktrener. Siden det var flere av Mjøndalen sine utøvere som ikke hadde hverken skutt eller gått på ski/mye på ski, delte vi inn i to grupper hvor, slik at alle fikk prøvd både ski og skyting. Etter kyndig veiledning fra våre utøvere, foresatte og Dag, ble det en avslutning med stafett hvor vi delte inn lagene med to fra Mjøndalen og en fra Simostranda. Her ga alle alt, og flere av Mjøndalen sine spillere sa de ble «dønn slitne» selv om de syntes at de hadde gått en kort runde mellom hver skyting og inn til veksling (avkortet rekruttrunde). Har fått tilbakemelding på at de syntes dette var en kjempeflott kveld, og en uttalte i etterkant at han skjønte godt at det var fullt mulig å bomme når man kom inn med høy puls og skulle skyte på disse små blinkene.

Det kom en kommentar fra en av våre utøvere når en av de syntes at dette kanskje ikke var så vanskelig: Du må være klar over at du nå er på treningsnivå til de som begynner på skiskytterskole og er åtte år.

Til gjengjeld for denne kvelden vil Mjøndalen invitere de som var med ned på Isachsen stadion på en fotballkamp i sommer, med litt rundt dette. TAKK til dere som bidro til at dette ble en flott kveld.