Hedda imponerer!

Hedda Thoresen Bolstad i K17 imponerte stort under Norges Cupen i Molde i helga. På lørdagens normalprogram vant Hedda sin klasse med 14 sekunders margin til neste løper. Hedda fikk to tilleggsminutter, men med stor fart i sportet så holdt det til seier. På søndagens sprint fulgte Hedda opp med nok et flott løp. Denne gangen ble det en bom for mye til å klatre helt til topps, men Hedda gikk inn til en sterk 2. plass, 21 sek bak vinneren.

Hedda

Kristiane Holm i K20/21 gjorde en god jobb på standplass lørdag og hadde kun en bom av 20 skudd. Det endte med en flott 4 plass og årsbeste for henne. Ida Lien i samme årsklasse holdt stor fart i løypa, men med 5 tilleggsminutter så holdt det til en 6. plass. Søndag ble Ida nr 8, mens Kristiane ble nr 13.

Martin Bjørndalen Mathisen og Dag Sander Bjørndalen i M20/21 kom også inn blant de 30 beste som får Norges Cup poeng på lørdagens normal. Martin ble nr 23, mens Dag Sander ble nr 25.
Søndag ble Dag Sander nr 29, mens Martin ble nr 36.