Liatoppen skiskytterfestival 2017

Liatoppen skiskytterfestival feiret i år 30 år og ble nok en gang en stor suksess. Festivalen gikk av stabelen 31. mars – 2. april.

Hele 21 utøvere fra Simostranda IL i alderen 8 år og opp til og med 16 år stilte på startstreken. De viste god innsats i løypa og på standplass. Totalt var det påmeldt over 1100 utøvere fra hele Norge, samt noen utøvere fra utlandet i de eldste årsklassene.

Sindre, Noah og Sunniva

Fredag var det stafetter og spenningsnivået var høyt, og vi fikk se god lagånd og idrettsglede. I årsklassen G11-12 år gikk Simostranda guttene inn til en flott 2. plass. På laget gikk Andreas Præsterud, Thomas Skikstein og Erik Hjemeseth Fragått. I årsklassen Mix 11-12 år gikk laget til Simostranda IL helt til topps. De vant med 14 sekunder foran Orkdal IL. På MIX laget gikk Sunniva Bolstad Thoresen, Sindre Rosenlund og Noah Rosenlund Samuelsen.

Erik, Thomas og Andreas

I de individuelle løpene lørdag og søndag ble det også mange gode resultater. 11 åringen Thomas Skikstein hadde en fantastisk helg. I tillegg til å bli nr 2 på stafetten ble han nr 7 på lørdagens sprint, mens han klatret helt øverst på pallen søndag.

Thomas

I årsklassen over leverte Noah Rosenlund Samuelsen (G12) også to gode løp. Lørdag ble han nr 5, mens han på søndag ble nr 9. Sunniva Thoresen Bolstad (J12 år) havnet rett utenfor pallen på lørdagens renn. Hun ble nr 4, kun 5 sekunder bak pallen. Søndag ble Sunniva nr 7.

På lørdagens sprint gikk Hedda Thoresen Bolstad et solid løp og ble nr 3 i Jenter 16 år. Hun var kun 22 sekunder fra vinneren. Søndag var det fellesstart og da gikk Hedda inn til en 8. plass.

Det ble en flott helg på Liatoppen med mange flotte resultater. Fullstendige resultatlister fra Liatoppen