Mange gode resultater i Sparebank1 cupen

I helgen ble det arrangert Sparebank1 Cup på Simostranda. Rennet skulle gått på Hovsmarka på Hønefoss, men på grunn av lite snø ble rennet flyttet til Simostranda, hvor det var flotte forhold!

Selv om det var lav deltakelse i mange av klassene, spesielt i 15 år og oppover, utmerket utøverne fra Simostranda seg i mange av klassene. I løpet av helgen ble det mange gode plasseringer i flere klasser både for jenter og gutter.

I normal på lørdag ble det seier til Simostranda løpere i nybegynnere gutter 11 år og eldre ved Alec Mihle, i jenter 12 år ved Sunniva Thoresen Bolstad, gutter 12 år ved Noah Rosenlund Samuelsen, gutter 13 år ved Håkon Røste Thomassen og menn 19 år ved Eivind Solum. I tillegg tok Thomas Skikstein i gutter 11 år 2. plass, Andreas Præsterud tok 2. plass i gutter 12 år og Elisabeth Hartz Braathen tok 2. plass i jenter 14 år.

På søndag ble det gjennomført sprint i strålende vær på Simostranda, og denne dagen tok også Simostranda utøvere hjem flere gode resultater. Flere av nybegynner 10 år og yngre viste seg godt frem begge dager. Sunniva Thoresen Bolstad vant i klassen jenter 12 år, Noah Rosenlund Samuelsen vant i gutter 12 år, Håkon Røste Thomassen vant i gutter 13 år og Eivind Solum i menn 19 år. Thomas Skikstein tok 2. plass i gutter 11 år, Elisabeth Hartz Braaten tok 2. plass i jenter 14 år, Karoline Holm tok 2. plass i jenter 16 år og Troy Blegeberg Skibrek tok 3. plass i gutter 15 år.