Sesongen 2015/2016

En ny sesong er over, og Simostanda sine løpere har igjen satt spor etter seg på resultatlistene. Det er ikke bare Ole Einar Bjørndalen som har kommet på pallen i år, men det skal vel sies at det er utrolig imponerende det han har klart i denne sesongen. Han slutter aldri å imponere, og vi gleder oss til å se han de neste sesongene også. Vi gratulerer så mye med medaljene, og med barnet som er i vente.

Når det gjelder løpere i de yngre klassene, så har Simostranda virkelig mye å se frem til i årene fremover når vi ser på de resultatene disse har vist. Vi har hatt mange vinnere både i Sparebank 1 cup individuelt og samlet, HL vinner, JR-NM vinner, og nå på sesongavslutningen Liatoppen hadde vi stafettseier og individuelle seiere, for å nevne noe. Guttene som vant stafetten, skaffet også Simostranda IL et nytt skiskyttergevær. Larsen Biathlon har utviklet et eget gevær som Simostranda var så heldige å vinne. Vi skal da være med å teste ut dette våpenet som hadde “verdenspremiere” på utdelingen.

Dette sier oss også at det vi gjør i klubben både treningsmessig og ellers, viser at vi gjør mye riktig. Fremover nå så blir det mye spennende som skjer. 1 og 2 oktober kommer “Spenning I Sikte” turneen på besøk. Her har vi ikke fått all informasjon enda, men dette vil bli lagt ut så fort vi får den. I sesongen 2017/2018 vil vi arrangere JR-NM, og her vil jobben med å forbrede dette starte nå i nærmeste fremtid. Det må settes ned grupper til mange forskjellige oppgaver, så noen vil nok bli kontaktet i løpet av mai måned.

Vi kan vel ikke glemme den store dugnadinnsatsen som ble vist når vi var med å arrangerte VM i Oslo. Kan ikke si annet enn TUSEN TAKK til alle som bidro her. Vi fikk bare skryt, og sist helg snakket jeg med Max fra IBU som var på skytebanen sammen med oss, og jeg skulle hilse til alle sammen.

Så takk for en fin sesong til alle.

Hilsen Roar Viken

Legger også med noen bilder fra HL som ble arrangert i Målselv, hvor vi hadde noen utrolig fine dager.

DSC_0288

DSC_0228

DSC_0244