NM gull til Kristiane!!

Det ble full klaff for Kristiane Holm (K18) som tok NM gull i Granåsen i dag. Kristiane vant med 23 sek foran Mari Wetterhus fra Svene. Gratulerer Kristiane!!

Ida Lien (K19) gikk også et godt løp i dag og gikk inn til en sterk 4 plass, kun 5 sek fra pallen.

Martin Bjørndalen Mathisen (M19) gikk også inn til en meget god 13 plass i sin klasse.

Både Kristiane, Ida og Martin hadde 3 bom hver på dagens normalprogram med 4 skytinger.

I Menn 18 år ble Dag Sander Bjørndalen nr 36, Lars Kleven nr 45, Christian Skøien nr 54 og Erik Ramstad nr 68. Kristoffer Solum ble nr 53 i M17 år.

Simen Kleven i M20-21 gikk inn til en 33. plass, mens Jan-Erik Buskerud gikk inn til en 26. plass i senior klassen og Marie Kvistad Vee ble nr 24 i K19.

Sigrid Bredde Vig, Gard Reier Groven og Vegard Skinnes måtte stå over pga sykdom.

Vi gratulerer alle med flotte prestasjoner. I morgen er det sprint i Granåsen. Vi gleder oss 🙂