Midt I Drammen 8. og 9. juni

Hei alle sammen og nok en gang tusen takk for en kjempegjennomføring av world cupen i Holmenkollen.
Vi har fått strålende tilbakemeldinger på alle områder.
Nå nærmer sommeren seg og mange av dere har muligens hørt at det skal arrangeres rulleskiskytterrenn midt i Drammen fredag 8 og lørdag 9 juni. Nettopp beliggenheten og at utøverne ønsker å treffe midt i blinken er bakgrunnen for navnet «Midt I Drammen».
Dette blir fartsfylte og spennende dager der hele den norske eliten er med. Vi jobber også for å få på plass noen internasjonale stjerner.
Senior/elite har konkurranser begge dager fra kl 15:00, mens årsklassene 15-21 år skal konkurrere på lørdag morgen/formiddag.
NRK kommer også og vil sende fra eliteklassene begge dager.
Selve arrangementet er et samarbeid mellom arrangøren av world cup skisprint i Drammen og skiskytterklubbene Lier IL, Drammen Strong og Simostranda IL.

Vi håper mange av dere som har hjulpet til i kollen også har lyst å bidra på dette arrangementet.
Det er behov for mannskaper i mange forskjellige roller, alt i fra opp- og nedrigg, rennkontor, våpenkontroll, start og målfunksjoner og skytebane.
For å melde deg på som frivillig benyttes samme portalen som vi bruker i kollen, men siden dette er et helt annet arrangement må dere registrere dere på nytt.
Link til påmelding: https://drammen.mobilise.no/Applicant.aspx?arr=9103811
Når dere har registrert personalia, velger dere «spesifikk stilling» deretter seksjon «rennteknisk». Da får dere opp en rute der dere velger hvilken klubb dere tilhører, Simostranda IL, Lier IL eller Drammen Strong. Skriv gjerne hva du ønsker å bidra med i feltet kalt «beskrivelse».
Hjemmeside: www.midtidrammen.no

Om dere lurer på noe eller trenger hjelp til å registrere i portalen er det selvsagt bare å ta kontakt.

Håper vi ses til mye moro og treffsikre opplevelser Midt I Drammen!

Mvh
Jens Schjerven
Midt I Drammen, Rennleder
Tlf: +47 93262923
Mail: jens.schjerven@gmail.com